IAIRM Ngabar jalin LOI dengan Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) Malaysia

Teriring salam dan doa,semoga segala aktifitas kita senantiasa berada dalam Keberkahan dan keridhoan dari Allah SWT. Shalawat beserta salam semoga tercurah kepada Nabi Muhammad SAW.Amin.
Sehubungan dengan Program Akademik Institut Agama Islam Riyadlotul Mujahidin Pondok Pesantren Wali Songo Ngabar Ponorogo, Dra. Hj. Ummi Mahmudah, M.Ag Rektor Institut Agama Islam Riyadlatul Mujahidin Ngabar Ponorogo. bersama ini kami hendak mengajukan permohonan izin Kunjungan Balasan Akademik Dan Penandatanganan LOI di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM). Adapaun bidang kerjasama yang kami mahu menerokan bersama pihak UTHM adalah dalam:
1. Pengajian Islam
2. Pendidikan
3. Institut ASWJ (Ahli Sunnah Wal Jama`ah)
Pada lawatan ini juga kami berhasrat mau bersilaturrahmi dengan ke Pimpinan Universiti yaitu Datuk Naib Konselor dan beberapa pegawai kanan yang lain, Adapun pelaksanaan kegiatan dimaksud Insya Allah akan dilaksanakan pada:

Hari/Tanggal : Rabu, 11 Desember 2019 Pukul 10.00 Pagi
Tempat : Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM)
Bentuk Kegiatan : Silaturahmi, Kunjungan Balas Akademik Serta Penandatanganan LOI

Peserta Kunjungan berjumlah 8 orang terdiri dari Pimpinan perguruan tinggi dan dosen Institut Agama Islam Riyadlatul Mujahidin Ngabar Ponorogo.
Untuk makluman yang berbahagia Prof Pengarah Pejabat Antarbangsa yang berbahagia Datuk NC pernah mengunjungi institusi ini sewaktu pengurusan jenazah almarhum Dr. Rafiuddin Afkari tempoh hari.
Demikian permohonan ini kami sampaikan atas perhatian dan kerjasamanya kami haturkan banyak terimakasih

Wassalamu’alaikum warohamtullohi wabarokatuh.